Szűrés

A(z) Play Store kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilszámlán keresztül fizethetnek a Google Play Áruházban a telenorosok

2014. december 13. -

A Google-lel kötött globális megállapodásnak köszönhetően immáron nem csak bankkártyával, de a havi mobilszámlával együtt is kiegyenlíthetik a fizetős alkalmazások ellenértékét a Telenor előfizetői. Ehhez kapcsolódóan ráadásul hamarosan igen kedvezményesen, eredeti árának töredékéért vásárolható meg a Modern Combat 5, valamint A csodálatos Pókember 2. című film játékverziója.

Tovább

Új ruhába öltözik a Google Play Áruház

2014. július 14. -

Napvilágra került néhány képernyőfotó, melyek az androidos tartalomáruház megújult dizájnjáról árulkodnak. A könnyebb áttekinthetőséget az esztétikummal ötvöző módosítások várhatóan az Android L megjelenésével egyidőben válnak élessé.

Tovább

Fizetés PayPallal a Google Play Áruházban – már lehetséges!

2014. május 19. -

A Google online áruházában végre lehetőségünk van használni PayPal fiókunkat a fizetéshez, feltéve, ha a 12 ország valamelyikében élünk, ahol már támogatott ez a megoldás.

Tovább

Microsoft Office iOS és Android rendszerre is

2014. március 28. -

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

Tovább